Zaaltje in de speeltuin


Zo lang de 1,5 meter regel van kracht is wordt het zaaltje niet verhuurd voor feesten en partijen, maar alleen voor vergaderingen tot maximaal 20 personen. De reserveringsmodule is daarom tijdelijk geblokkeerd.

Indien u het zaaltje wilt huren voor een vergadering tot 20 personen, neem per email contact op met zaalverhuur@speeltuinlammerenburg.nl

(zie de huurtarieven onder aan deze pagina)

Het kleine zaaltje bij de speeltuin (afmeting 9.50 x 6.00 m) is zowel overdag als ’s avonds te huur voor diverse activiteiten met een maximum van ca 40 personen. LET OP: Het kantinegedeelte van de speeltuin is niet voor verhuur beschikbaar

De accommodatie is te huur voor particulieren (bijv. kinderfeestjes en kleine recepties) en voor verenigingen en stichtingen (bijv. vergaderingen/bijeenkomsten/cursussen zonder commercieel karakter). Gebruik maken van de speeltuin buiten de reguliere openingstijden is niet mogelijk. De huurtarieven vindt u onder aan deze pagina.

Hoe werkt het?

U kunt alleen reserveren via het reserveringssysteem op onze website, dus niet per email. Reserveren kan met de hiernaast staande button "Online reserveren". Hierbij wordt u doorverwezen naar reserveringspagina met een beschikbaarheidskalender en het contactgegevens formulier. De kosten van de huur dienen direct met de reservering te worden betaald met Ideal.
Als wij vragen hebben over uw reservering zullen wij hierover kort na de reservering contact met u opnemen. Wij behouden ons ten allen tijde het recht voor om in bepaalde gevallen de reservering te annuleren. Uiteraard laten wij dit zo snel mogelijk weten en zal het betaalde bedrag direct worden teruggestort.

Onze Algemene Huurvoorwaarden zijn voor alle reserveringen van toepassing.

Kosten huur

Huurprijzen staan per dagdeel onderin deze pagina en in de beschikbaarheidskalender vermeld. Het entreegeld voor de speeltuin voor de kinderen t/m 12 jaar die tijdens de reguliere openingstijden aanwezig zijn is bij de huurprijs inbegrepen.

Indien u zowel de ochtend als de middag wil huren verzoeken wij u ons hierover een email te sturen.

De volgende extra opties kunnen worden geboekt bij reservering:

1  Huur serviesgoed.

Wij hebben serviesgoed dat door de huurder kan worden gebruikt. De vergoeding hiervoor bedraagt € 15,00. Dit kunt u direct met de reservering aangeven. Het serviesgoed omvat het volgende: 48 koffiekopjes, 24 theeglazen, 40 limonadeglazen, 40 bierglazen, 24 wijnglazen. Het serviesgoed dient na afloop schoon te worden ingeleverd.

2  Verzorgen consumpties bij vergaderingen.

Indien u wenst dat bij bv. vergaderingen of workshops door ons consumpties worden verzorgd kan dit bij het reserveren worden aangegeven. Het betreft koffie, thee, koeken en niet alcoholhoudende dranken. De consumpties zullen worden afgerekend volgens de geldende prijslijst in de speeltuin.

Borg

Huurtarieven:
ochtend maandag t/m zaterdag: €35
Middag maandag t/m donderdag €50
Avond maandag t/m donderdag: €45
Middag vrijdag t/m zondag: €75
Avond vrijdag / zaterdag: €80

Combi middag + avond: Maandag t/m donderdag: €95
Combi middag + avond: vrijdag / zaterdag: €155

Bij elke reservering dient de huurder € 100,00 borg met het huurbedrag over te maken. Dit bedrag van de borg wordt direct bij reservering berekend. Binnen een week na het huren wordt de borg (minus eventuele inhoudingen) door ons op uw bankrekening terug gestort.

Schoonmaken na gebruik

Na gebruik dient het zaaltje (inclusief de toiletten) voor oplevering door de gebruikers zelf te worden schoongemaakt. Het gebruikte serviesgoed dient te worden afgewassen. Op de afgesproken tijd (= eindtijd afgesproken huurperiode) dient het zaaltje schoon te worden opgeleverd.

Verder belangrijk om te weten (zie hiervoor ook onze huurvoorwaarden)

  • Buiten de reguliere openingstijden van de speeltuin mag geen geen gebruik worden gemaakt van de speeltoestellen.
  • Er kan geen gebruik worden gemaakt van het kantinegedeelte van de speeltuin.
  • Om mogelijke directe geluidsoverlast voor de omgeving te voorkomen mag voor het draaien van muziek alleen gebruik worden gemaakt van de aanwezige geluidsinstallatie. De huurder dient zelf te zorgen voor een muziekbron zoals bv. telefoon of laptop (bluetooth), USB-stick, geheugenkaart of cd-speler. Het is dus niet toegestaan zelf een geluidsinstallatie mee te nemen en te gebruiken.
  • Tijdens de openingsuren van de speeltuin is roken en het gebruik van alcoholhoudende dranken niet toegestaan.
  • Onder voorwaarden is het mogelijk eerder dan de aanvangstijd van de huurperiode gebruik te maken van de zaal . Zie hiervoor artikel 17 van de huurvoorwaarden.
  • Verhuur ’s avonds kan uiterlijk tot 23.00 uur op maandag t/m donderdag en tot 24.00 uur op vrijdag en zaterdag.
  • In het zaaltje is het volgende beschikbaar:  10 tafels, ca 40 stoelen, koelkast, eenvoudig koffiezetapparaat, waterkoker. Serviesgoed is tegen vergoeding beschikbaar (optie 1).
  • Wij verzorgen geen catering

Voor het huren van de zaal voor een langere periode (bijvoorbeeld een dagdeel per week) hanteren wij speciale tarieven. U kunt hiervoor per email met ons contact opnemen.

Indien u meer wilt weten over huren of reserveringen of als u een speciale wens heeft, kunt u per email zaalverhuur@speeltuinlammerenburg.nl contact opnemen eventueel met vermelding van uw telefoonnummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

De aangrenzende zaal

De grote zaal naast de speeltuin (Blauwe Zaal) is niet in beheer bij de speeltuin. Hiervoor verwijzen wij u naar de website van de VCB  www.lammerenburcht.nl

 

 

Reserveren

Online reserveren is tijdelijk niet mogelijk.
I.v.m. de coronamaatregelen is de zaal voorlopig alleen beschikbaar voor vergaderingen. Hiervoor kunt u bellen of mailen.

Online reserveren

Post from RICOH THETA. #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA