Zaaltje in de speeltuin

Het zaaltje bij de speeltuin is een aantal dagdelen per week beschikbaar voor verhuur:
Aan particulieren voor kinderfeestjes (van half maart t/m oktober alleen op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag uiterlijk tot 19:00 uur). Later huren is niet mogelijk!
Aan organisaties voor vergaderingen, cursussen, workshops of andere bijeenkomsten zonder feestelijk karakter (maandag t/m vrijdag ochtend, middag of avond).

 • Gedurende de periode 1 november tot 1 maart wordt het zaaltje niet verhuurd voor kinderfeestjes. Deze periode is het zaaltje uitsluitend te huur voor vergaderingen.
 • De afmetingen van het zaaltje zijn ca. 9.50 x 6.00 m.
  In het zaaltje is het volgende beschikbaar: 10 tafels, ca 30 stoelen, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, geluidsinstallatie, schoonmaakattributen.
  Per reservering geldt dat maximum 30 personen mogen worden ontvangen; dit is inclusief kinderen.
  Hierbij geldt tevens een maximum van ca. 15 volwassenen.
  Het kantinegedeelte van de speeltuin is niet voor verhuur beschikbaar

  Hoe werkt het?
  U kunt alleen reserveren en betalen via het reserveringssysteem op deze website. Hierin vindt u tevens de beschikbaarheidskalender.
  Bij elke reservering dient de huurder € 50,00 borg met het huurbedrag over te maken. Dit bedrag van de borg wordt direct bij reservering berekend. Binnen een week na het huren wordt de borg (minus eventuele inhoudingen) door ons op uw bankrekening terug gestort, mits de zaal in goede orde is achtergelaten.

  Onze Algemene Huurvoorwaarden zijn voor alle reserveringen van toepassing.

  Voor huurtarieven zie "de knop "PRIJZEN" binnen het blok "RESERVEREN"

 • De genoemde prijzen zijn inclusief het entreegeld tijdens reguliere openingstijden voor de speeltuin voor deelnemende kinderen t/m 12 jaar (tijdens het speelseizoen)
 • Bij huur tot 19:00 uur is het toegestaan dat kinderen tot 12 jaar tot 18:45 uur uur onder toezicht en verantwoordelijkheid van de huurder gebruik mogen maken van de speeltuin.

 • Schoonmaken
  Na gebruik dient het zaaltje (inclusief de toiletten) voor oplevering door de gebruikers te worden schoongemaakt. Op de afgesproken tijd (= eindtijd afgesproken huurperiode) dient het zaaltje schoon te worden opgeleverd. Schoonmaakattributen zijn voldoende aanwezig.

  Verder belangrijk om te weten (zie hiervoor ook onze huurvoorwaarden)

 • Tijdens de openingsuren van de speeltuin is roken niet toegestaan; ook is het gebruik van alcoholhoudende dranken buiten het zaaltje niet toegestaan.
 • Onder voorwaarden (bv. voor het aanbrengen van versiering) is het mogelijk om vanaf 13:00 uur gebruik te maken van de zaal. Zie hiervoor artikel 17 van de huurvoorwaarden.
 • Serviesgoed is tegen vergoeding beschikbaar (optie 1). De vergoeding hiervoor bedraagt € 15,00. Dit kunt u met de reservering aangeven. Het serviesgoed omvat het volgende: 48 koffiekopjes, 24 theeglazen, 40 limonadeglazen, 40 bierglazen, 24 wijnglazen. Het serviesgoed dient na afloop schoon te worden ingeleverd.
 • Wij verzorgen geen catering
 • Verzorgen consumpties: Indien u wenst dat wij bij vergaderingen of workshops consumpties verzorgen, kunt u dit bij het reserveren aangeven. Het betreft koffie, thee, koeken en niet alcoholhoudende dranken. De consumpties zullen worden afgerekend volgens de geldende prijslijst in de speeltuin.

 • Voor het periodiek huren van de zaal gedurende een langere periode, bijvoorbeeld een dagdeel per week voor een activiteit, hanteren wij speciale tarieven. U kunt hiervoor per email met ons contact opnemen.
  Indien u meer wilt weten over huren of reserveringen of als u een speciale wens heeft, kunt u per email zaalverhuur@speeltuinlammerenburg.nl contact opnemen eventueel met vermelding van uw telefoonnummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

  Als wij vragen hebben over uw reservering zullen wij hierover kort na de reservering contact met u opnemen. Wij behouden ons ten allen tijde het recht voor om in bepaalde gevallen de reservering te annuleren. Uiteraard laten wij dit zo snel mogelijk weten en zal het betaalde bedrag direct worden teruggestort.

  De aangrenzende zaal

  De grote zaal naast de speeltuin (Blauwe Zaal) is niet in beheer bij de speeltuin. Hiervoor verwijzen wij u naar de website van de VCB www.lammerenburcht.nl

  Reserveren

  Post from RICOH THETA. #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA