Lid worden

Gezinslidmaatschap

Met een jaarlidmaatschap kun je met het hele gezin onbeperkt de speeltuin bezoeken. U kunt kiezen uit een lidmaatschap voor 1 t/m 4 kinderen.
Indien uw gezin 5 of meer kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar omvat verzoeken wij u per email contact op te nemen met ledenadministratie@speeltuinlammerenburg.nl

Het is niet mogelijk om achteraf penningen bij te kopen.

Op vertoon van uw geldige toegangspenningen van onze speeltuin kunt u gedurende het speelseizoen 50% korting krijgen op de toegangsprijs in speeltuinen "Scheldekwartier" in Vlissingen en "de Souburgt" in Oost Souburg. Voor groepsabonnementen is deze kortingsregeling niet van toepassing.

Groepslidmaatschap

Speciaal voor scholen en kinderopvang etc. hebben wij een groepslidmaatschap voor max. groepsgrootte van 10 kinderen.

Inschrijven en betalen

Lid worden en betalen kan uitsluitend via deze website door middel van het selecteren van lidmaatschap in het rode vak hiernaast en vervolgens instructies te volgen. Na betaling ontvangt u per email een bevestiging en kunt u uw penning(en) ophalen aan de balie in de speeltuin.
Het is hierbij van belang dat u deze mail met het bestellingnummer, zoals hierin vermeld, kunt tonen aan de medewerker van de speeltuin.

Het lidmaatschap stopt aan het einde van het kalenderjaar en wordt dus niet automatisch verlengd.