Lid worden

Als je van plan bent vaker de speeltuin te bezoeken, loont het om lid te worden van de speeltuinvereniging.

Gezin

Met een jaarlidmaatschap kun je met het hele gezin onbeperkt de speeltuin bezoeken. De prijs voor een gezinsjaarlidmaatschap kalenderjaar 2021 is afhankelijk van het aantal kinderen (van 2 t/m 12 jaar)
Gezin met 1 kind                  € 26,00 (u ontvangt 1 toegangspenning)
Gezin met 2 kinderen          € 28,00 (u ontvangt 2 toegangspenningen)
Gezin met 3 of 4 kinderen  € 30,00 (u ontvangt 3 of 4 toegangspenningen)
Indien uw gezin 5 of meer kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar omvat verzoeken wij u per email contact op te nemen met  ledenadministratie@speeltuinlammerenburg.nl

Het is niet mogelijk om achteraf penningen bij te kopen.

Op vertoon van uw geldige toegangspenningen van onze speeltuin kunt u gedurende het speelseizoen 50% korting krijgen op de toegangsprijs in speeltuin "de Souburgt" in Oost Souburg

Voor groepsabonnementen is deze kortingsregeling niet van toepassing.

Kinderdagverblijven / peuterspeelzalen
scholen / gastouders / verenigingen etc.

Speciaal voor scholen/verenigingen/kinderdagverblijven/peuterspeelzalen hebben wij een groepslidmaatschap voor max. groepsgrootte van 10 kinderen. Een groepslidmaatschap kost € 78,00.

Inschrijven en betalen

Lid worden en betalen kan uitsluitend via deze website door middel van het selecteren van lidmaatschap in het rode vak hiernaast en vervolgens instructies te volgen. Na invullen van contactgegevens wordt u doorgeleid naar de betaalpagina waarbij u de mogelijkheid heeft via IDEAL te betalen (het is niet mogelijk om op andere wijze te betalen). Het lidmaatschap stopt aan het einde van het kalenderjaar en wordt dus niet automatisch verlengd.

Uiterlijk 5 dagen na ontvangst van uw aanmelding en betaling kunt u uw penningen ophalen in de speeltuin (voor groepslidmaatschap betreft dit een pas). Deze penningen/pas dient u ten allen tijden te kunnen tonen bij bezoek aan de speeltuin.

    * Verplicht