Zaalhuur

/Zaalhuur
Zaalhuur 2017-09-18T13:42:01+00:00

Zaaltje in de speeltuin

Het kleine zaaltje bij de speeltuin is zowel overdag als ’s avonds te huur voor diverse activiteiten met een maximum van ca 40 personen.

De accommodatie is te huur voor particulieren (bijv. kinderfeestjes en kleine recepties) en voor verenigingen en stichtingen (bijv. vergaderingen/bijeenkomsten/cursussen zonder commercieel karakter).

Hoe werkt het?

U kunt alleen reserveren via het reserveringssysteem op onze website, dus niet per email. Reserveren kan met de blauwe button "Online reserveren". Hierbij wordt u doorverwezen naar reserveringspagina met een beschikbaarheidskalender en het contactgegevens formulier. De kosten van de huur dienen direct met de reservering te worden betaald met Ideal.
Als wij vragen hebben over uw reservering zullen wij hierover kort na de reservering contact met u opnemen. Wij behouden ons ten allen tijde het recht voor om in bepaalde gevallen de reservering te annuleren. Uiteraard laten wij dit zo snel mogelijk weten en zal het betaalde bedrag direct worden teruggestort.

Onze Algemene Huurvoorwaarden zijn voor alle reserveringen van toepassing.

Kosten huur

Huurprijzen staan per dagdeel onderin deze pagina en in de beschikbaarheidskalender vermeld. Voor het huren van de zaal voor een langere periode (bijvoorbeeld een dagdeel per week) hanteren wij speciale tarieven. U kunt hiervoor per email met ons contact opnemen. Dit geldt ook wanneer u een ochtend en een middag wil combineren.

Spelen in de speeltuin.

Buiten de speeltuinopeningstijden mogen kinderen tot en met 12 jaar uitsluitend in de speeltuin spelen wanneer daarvoor een bedrag van € 15,00 is betaald. Dit kunt u direct met de reservering regelen. Bij gebruik van het zaaltje tijdens openingsuren van de speeltuin dient voor alle kinderen t/m 12 jaar het gebruikelijke entreebedrag te worden betaald.

Borg

Bij elke reservering dient de huurder € 100,00 borg met het huurbedrag over te maken. Dit bedrag van de borg wordt direct bij reservering berekend. Binnen een week na het huren wordt de borg door ons op uw bankrekening terug gestort.

Schoonmaken na gebruik

Na gebruik dient het zaaltje (inclusief de toiletten) voor oplevering door de gebruikers zelf te worden schoongemaakt. Op de afgesproken tijd dient het zaaltje dus schoon te worden opgeleverd.

Verder belangrijk om te weten

  • Bij huur overdag tijdens de openingsuren van de speeltuin kan alleen gebruik worden gemaakt van het zaaltje en niet van het aangrenzende kantinegedeelte.
  • Verhuur ’s avonds kan uiterlijk tot 23.00 uur op maandag t/m donderdag en tot 24.00 uur op vrijdag en zaterdag.
  • Er is geen geluidsinstallatie aanwezig. Indien gewenst dient de huurder dit zelf te verzorgen. Harde muziek is niet toegestaan i.v.m. geluidsoverlast voor de omgeving.
  • In het zaaltje is een koffiezetapparaat, een waterkoker en een koelkast beschikbaar. Serviesgoed is slechts in zeer beperkte mate aanwezig. Wij verzorgen geen catering.
  • Indien de huurder wenst dat tijdens de bijeenkomst koffie, thee of andere consumpties verkrijgbaar zijn verzoeken wij dit per email aan ons door te geven.

Indien u meer wilt weten over huren of reserveringen of als u een speciale wens heeft, kunt u per email zaalverhuur@speeltuinlammerenburg.nl contact opnemen eventueel met vermelding van uw telefoonnummer. Wij nemen dan z.s.m.  met u contact op.

De aangrenzende zaal

De grote zaal naast de speeltuin (Blauwe Zaal) is niet in beheer bij de speeltuin. Hiervoor verwijzen wij u naar de website van de VCB  www.lammerenburcht.nl

Reserveren

U kunt de zaal direct online reserveren en betalen door op onderstaande knop te drukken. U kunt hier ook de beschikbaarheid inzien.

Online reserveren
ochtend middag avond avond
8.30-12.30 uur 13.00-17.30 uur 18.00-23.00 uur 18.00-24.00 uur
Maandag € 30,00 € 30,00 € 40,00     -
Dinsdag € 30,00 € 30,00 € 40,00     -
Woensdag € 30,00 € 30,00 € 40,00     -
Donderdag € 30,00 € 30,00 € 40,00     -
Vrijdag € 30,00 € 50,00     - € 70,00
Zaterdag € 30,00 € 50,00     - € 70,00
Zondag     - € 50,00     -     -